Invitation for conference: Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2 | Covid-19

  • 22.6.2020
  • Aktuality

15th july 2020 | Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2 | Covid-19: výzkumná infrastruktura jako součást kritické infrastruktury státu.


Vážené paní kolegyně / Vážení páni kolegové,

dovoluji si Vás pozvat k účasti na konferenci „Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2 / Covid-19: Výzkumná infrastruktura

jako součást kritické infrastruktury státu“, jež se uskuteční dne 15. července 2020 v konferenčních prostorách Ústavu molekulární genetiky AV ČR, v.v.i. – pod organizační záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a Technologického centra AV ČR a ve spolupráci s Radou pro výzkum, vývoj a inovace, Akademií věd ČR a Českou konferencí rektorů. V příloze naleznete program akce.

Konference se můžete zúčastnit prezenční či virtuální formou. Pro potvrzení prezenční účasti na konferenci se prosím zaregistrujte prostřednictvím registračního formulářeK účasti na konferenci virtuální formou není třeba jakkoliv se registrovat, přičemž přímý přenos z konference bude vysílán na webstream linku. Bližší informace o konferenci naleznete na webové stránce konference.

Jakékoliv dotazy ke konferenci můžete pokládat na adrese elektronické korespondence sciencefightsthepandemic@msmt.cz.

Budeme se těšit na Vaši účast!


STÁHNOUT PROGRAM

Zlatí a stříbrní členové společnosti